RR-trainingcenter

Lege cel

Exclusieve 3 daagse Bootcamp

Intensieve onvergetelijke ervaring!

Ondek de leider in jou en versterk je band met je hond tijdens oze exclusieve driedaagse bootcamp. Geniet van een unieke mix van praktische training, theorie en ontspannende wandeling, allemaal ontworpen om zowel jou als je hond uit te dagen en te verrijken. Reserveer nu je plek en transformeer samen in een setting die zowel leerzaam als onvergetelijk is. 

 

lege cel

Previous slide
Next slide

lege cel

 

Bekijk onze trailer

Benieuwd hoe onze exclusieve driedaagse bootcamp er uit ziet? Bekijk de trailer va onze eerste editie en dompel je onder in de unieke ewrvaring van onze deelnemers en hun honden. Ontdek hoe zij samen gewerkt hebben aan leiderschap, sociale interactie en een diepere band. Laat je inspireren door de beelden van praktische trainingen, leerzame sessies en prachtige wandelingen. Dit is jouw kans om een voorproefje te krijgen van wat je kunt verwachten bij deze onvergetelijke driedaagse reis met je beste vriend.

legecel

lege cel

lege cel

lege cel

lege cel

Wat mensen vertellen over deze unieke Bootcamp.

Wendy

Ja, wij waren blij dat we de puberklas al hadden gevolgd. Ik denk zeker dat je een bepaald niveau moet willen hebben om hier in te stappen. Of dat nou puppy, prive, plus of puberklas is, hierdoor kan je meer bereiken dan wanneer iemand dit niet heeft doorlopen. Omdat het merendeel al meerdere keren bij jullie was geweest hadden jullie nu ook de ruimte om de “moeilijkere” goed te kunnen begeleiden met een geweldig resultaat.

Sandra

We hebben samen zeker vooruitgang geboekt tijden deze 3 dagen. En zou het zeker aanraden wanneer iemand tegen structurele uitdagingen aanloopt. Denk dat dit wel het max.aantal honden was om dit als groep te doen. Al met al een heel leerzame bootcamp geweest met een leuk clubje deelnemers, trainers en de super verzorging met heerlijke versnaperingen.

Heleen

Inspirerend, krachtig programma. Zoveel inzichten gekregen. Inzichten in de hond, maar vooral ook inzichten in mijn eigen gedrag en de invloed van mijn gedrag op mijn hond. Wat een passie en kunde. Ik ben zeer onder de indruk van het team. Zoveel inhoudelijke kennis, maar ook het observerende oog en het talent om gedrag van de hond te vertalen hebben grote indruk op mij gemaakt. Dit alles vanuit rust, begrip en vooral de humor mag genoemd worden.