RR-trainingcenter

Intensieve training voor een consequente opvoeding en een goede voorbereiding tot volwassen hond. 

Een consequente opvoeding van je hond en een goede voorbereiding tot volwassen hond staat centraal in dit pakket. Je kunt dit pakket starten wanneer je hond minimaal 20 weken oud is. In dit pakket bieden we intensieve trainingen aan met verschillende thema’s waarbij we ook dieper ingaan op het wandelen aan de leiband/riem. We staan ook stil bij het wederzijds respect van hond en baas voor het ganse gezin.

Doelen

  1. Je hebt meer inzicht in leiderschap aan de leiband/riem
  2. Je kunt omgaan met prikkels aan de leiband en je hond begrijpen
  3. Je hebt inzicht in begrenzen waardoor er respect van de hond voor jou is
  4. Je toont verantwoordelijk gedrag naar jezelf en je hond op verplaatsing
  5. Je kunt anticiperen op reacties van je hond naar externe factoren
 

Pakketinhoud

Het puberpakket is opgebouwd uit 5 intensieve lessen, waarbij we theorie en praktijk combineren. Vanuit de natuur zoekt een hond naar samenwerking, wanneer je hem voorziet in deze behoefte zal hij op zijn best zijn.
 

De thema’s in dit pakket zijn de vertrouwensband tussen hond en baas te optimaliseren met aandachtsoefeningen, de basisprincipes begrijpen en toepassen van hondengedrag en -taal, het afleren van het trekken aan de leiband/riem. Daarnaast staan we stil bij het aanleren van positief gedrag van je hond naar jou en anderen toe en anticiperen we hoe we om kunnen gaan met externe prikkels. 

Het huiswerk in dit pakket is interactief: niet alleen sturen we oefeningen, filmpjes en foto’s om mee te oefenen, we vragen ook soms om filmpjes en foto’s terug te sturen van uw hond tijdens verscheidene oefeningen en situaties. 

In de laatste les wordt het puberpakket afgerond met een examen. Dit is de les waarin jullie samen kunnen laten zien waar jullie zo hard aan gewerkt hebben. Iedereen die slaagt krijgt een welverdiende diploma.  

De trainingen worden gegeven bij het RR-Trainingcenter te Mol. Deze lessen duren 1,5 uur, waarbij familieleden of kennissen ook welkom zijn in ons trainingcenter.

Kosten voor het gehele pakket is 245 euro.

 

Datum
Live training
Tijdstip
1 juni
LIVE RR-trainingcenter
12.30 tot 14.00 uur
8 juni
LIVE RR-trainingcenter
12.30 tot 14.00 uur
15 juni
LIVE RR-trainingcenter
12.30 tot 14.00 uur
22 juni
LIVE RR-trainingcenter
12.30 tot 14.00 uur
29 juni
LIVE RR-trainingcenter op verplaatsing + examen
12.30 tot 14.00 uur

cel