RR-trainingcenter
Hoe gaat het met je en je trouwe viervoeter?

Ik hoop dat jullie beiden in topvorm zijn, want ik heb een geweldige gelegenheid voor jullie in petto die je niet wilt missen!

Op donderdag 28 maart om 13.00 uur nodig ik je uit voor een wandeling in het prachtige Amsterdams Bos. Een kans om samen te komen, de natuur te omarmen en te genieten van het gezelschap van gelijkgestemde hondenliefhebbers.

Maar dat is niet alles! Deze wandeling biedt ook een unieke kans om meer inzicht te krijgen in het wandelen met jouw Rhodesian Ridgeback. Ik begrijp dat veel mensen het als een uitdaging ervaren om met deze prachtige honden te wandelen. Daarom ben ik hier om te helpen. Tijdens onze wandeling zal ik klaarstaan om al je vragen te beantwoorden en handige tips te delen om eventuele conflicten te vermijden en je hond minder opgewonden te maken.

  • Lichaamstaal en signalen van de hond interpreteren: Het is belangrijk om de lichaamstaal van je hond te begrijpen tijdens het wandelen aan de lijn, zodat je kunt anticiperen op zijn behoeften en gemoedstoestand. Let op tekenen van stress, opwinding of angst, zoals gespannen spieren, hijgen, kwispelen, of juist bevriezen. Hierdoor kun je passende acties ondernemen om je hond te kalmeren of te belonen.
  • Consistente leiband werk: Zorg voor een consistente aanpak bij het trainen van je hond om aan de lijn te lopen. Beloon gewenst gedrag, zoals naast je lopen zonder te trekken, en negeer ongewenst gedrag, zoals trekken aan de lijn. Gebruik beloningen, zoals traktaties of lof, om positief gedrag te versterken en train regelmatig om de gehoorzaamheid van je hond te verbeteren.
  • Sociale interacties beheren: Leer je hond hoe hij op een kalme en gecontroleerde manier moet kijken naar andere honden en mensen tijdens het wandelen aan de lijn. Oefen met ontmoetingen met andere honden en mensen en beloon gewenst gedrag, zoals rustig blijven en vriendelijk begroeten. Leer je hond ook om te reageren op jouw aanwijzingen, zoals wachten,zijn naam en hier, om sociale interacties te beheren en mogelijke conflicten te voorkomen.

Ik weet dat jullie misschien denken: “Waarom zou ik meedoen?” Nou, laat me je vertellen, deze wandeling kan een wereld van verschil maken voor jou en je trouwe metgezel. Het is niet alleen een kans om meer te leren over het gedrag van je hond en hoe je het beste met hem kunt omgaan, maar ook een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en te genieten van de prachtige omgeving van het Amsterdams Bos.

Dus, waar wacht je nog op? Prijs: 59 euro (incl btw)

Datum: donderdag 28 maart 2024

Plaats:  Parkeerplaats, 1187 NZ Amstelveen, Nederland

Pak die riem, trek je wandelschoenen aan en sluit je aan bij ons op doderdag 28 maart om 13.00 uur.

Ik kijk er enorm naar uit om je daar te ontmoeten en samen een onvergetelijke tijd te beleven!

RR Trainingcenter.